Title Image

Onze werkwijze

 

De audiciens van Roos hoortoestellen zetten u centraal. Wij willen u zo goed mogelijk helpen met het vinden van een juiste oplossing voor uw gehoor. Wij zijn pas tevreden als wij samen met u het maximale resultaat hebben bereikt. Wilt u meer weten over slechthorendheid, een hoortest of hoortoestellen? Bel ons gerust of kom eens langs, wij nemen de tijd om al uw vragen te beantwoorden. De audiciens van Roos hoortoestellen zijn StAr geregistreerd triage audicien.

Roos Hoortoestellen werkwijze
Roos Hoortoestellen hoortest

Gratis Hoortest Zwolle

 

Heeft u steeds vaker moeite de tv te verstaan en gaat deze steeds harder of kunt u in een gezelschap de gesprekken niet meer goed volgen? Vaak zijn dit aanwijzingen dat uw gehoor minder wordt. Meestal is dit normale slijtage en u bent beslist niet de enige.

Met onze ervaring bieden wij u de mogelijkheid voor een gratis hoortest. Deze test is geheel vrijblijvend. Wij beschikken over alle moderne apparatuur om uw gehoor professioneel te testen. Wij meten, in tegenstelling tot veel andere bedrijven, ook twee weken lang in welke geluidsituaties u terecht komt om de hoortoestellen nog beter af te stellen. Bel ons gerust voor een gratis hoortest. De koffie staat voor u klaar!

Wij zullen er alles aan doen om het juiste hoortoestel te vinden wat bij uw levensstijl, budget en gehoorverlies past.

Gehoorverlies en dan?

Nadat u heeft besloten dat u hoortoestellen wilt proberen. Starten wij samen met u de proefperiode. Tijdens deze periode mag u meerdere toestellen proberen en pas wanneer u tevreden bent sluiten wij de proefperiode af met enkele controle testen om te kijken of het beste resultaat is bereikt.

Roos Hoortoestellen gehoorverlies
Roos Hoortoestellen nazorg

Nazorg

Na de aanschaf van uw hoortoestellen kunt u bij ons terecht voor nazorg. Wij reinigen uw hoortoestellen en kijken deze volledig na. Ook doen wij met regelmaat een nieuwe gehoortest en passen wijzigingen aan in de software van uw hoortoestellen, zodat u de toestellen optimaal kunt blijven gebruiken. Mocht u tussen de controles door vragen hebben of een probleem met uw hoortoestel dan bent u altijd van harte welkom in onze winkel. Wij werken niet met een inloopspreekuur een afspraak maken kan altijd.

Iskander Roos

eigenaar, triage-audicien

Roos de Wolff

leerling audicien

Tanja Kreikamp

financiële administratie